Junak preokreta

Nikolić: Ovako nešto događa se jednom u karijeri!

Sport / Nogomet | 07. 04. 2014. u 11:14 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od junaka nevjerojatnog preokreta Zrinjskog protiv Širokog Brijega, Stevo Nikolić, u toj utakmici došao je do brojke od sedam golova, a sve ih je postigao u zadnja četiri kola.

'Nevjerojatna utakmica i nevjerojatna pobjeda', govori Nikolić za Dnevni list.

'Znali smo da će biti teško, da se radi o pravom derbiju punom naboja i tenzija, ali ni u najgorim snovima nismo očekivali da će se utakmica tako razvijati, odnosno da ćemo doći u zaostatak od dva gola. Ipak, pokazali smo karakter u najvažnijem trenutku', dodao je napadač Plemića, koji priznaje da nije vjerovao u preokret.

'Nitko na stadionu nije vjerovao da je to moguće. Pokušavali smo, znali smo da nas jedan pogodak može vratiti u utakmicu, a moram priznati da su nakon prvog gola veliku ulogu odigrale i tribine, jer su nas navijači nosili do preokreta. Odavno nisam igrao u takvoj atmosferi i moram priznati da sam uživao, posebno na kraju tijekom zajedničkog slavlja'.

Akter slične utakmice nikad ranije nije bio.

'Sjećam se da sam s Debrecenom slavio u jednoj utakmici u kojoj smo gubili 2:0 na poluvremenu, tada sam postigao tri gola, ali ovo je ipak drugačije, obzirom da smo tri gola postigli u samoj završnici. To je nešto što se događa vjerojatno samo jednom u karijeri'.

Svojim učinkom je, naravno, zadovoljan.

'Otvorilo mi se u posljednjim utakmicama. Nije me išlo na startu, ali počeo sam zabijati, zbog čega sam naravno sretan. Ipak, važno je istaći da veliku ulogu u tim golovima imaju moji suigrači'.

Iako je Zrinjski sada vodeći, Nikolić još uvijek ne želi previše pričati o tituli.

'Objektivno, čekaju nas lakši protivnici od Širokog Brijega, Sarajeva i Željezničara, ali nije lako igrati kada moraš čuvati prvo mjesto. Dobro je poznato kako je puno lakše doći do prvog mjesta, nego na njemu ostati, ali vjerujem da smo mi za to sposobni'.

Ove sezone Nikolić ima priliku doći do svoje četvrte titule u karijeri.

'Prvu sam osvojio s Modričom, drugu s Borcem, treću s Debrecenom, a nadam se kako četvrtu mogu osvojiti sa Zrinjskim', zaključio je Nikolić za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close