Osam sekundi

Neuništivi Bayern: Najbrži gol, igrač manje i pobjeda!

Sport / Flash | 22. 08. 2015. u 16:28 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern je u drugom kolu Bundeslige primio najbrži gol u povijesti tog natjecanja, ostao s igračem manje u 71. minuti i na kraju je ipak uspio pobijediti golom u 90. minuti!

Bavarci su jako loše krenuli u utakmicu na gostovanju kod Hoffenheima, Volland je iskoristio nesporazum u posljednjoj liniji Bayerna i netočno dodavanje Alabe prema Boatengu, te svladao Neuera na samom startu utakmice, već u osmoj sekundi.

Tim golom Volland je izjednačio rekord napadača Bayera iz Leverkusena Karima Bellarabija, koji je prošle sezone postigao pogodak Borussiji iz Dortmunda također u osmoj sekundi.

Ipak, Bayern je do odmora izjednačio na 1:1 preko Thomasa Müllera u 41. minuti, da bi Robert Lewandowski, koji je ušao u igru umjesto Lahma u 67. minuti, u 90. minuti donio sva tri boda prvacima.

Hoffenheim je u 74. minuti imao veliku priliku doći do novoga vodstva iz jedanaesterca nakon što je Boateng igrao rukom u svom kaznenom prostoru i za to dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton. No, udarac Polanskog s bijele točke završio je na vratnici.

Kopirati
Drag cursor here to close