U stilu Garija Kasparova

Neum: Borjana Krišto otvorila 23. ekipno natjecanje Šahovske lige Herceg-Bosne

Sport / Nogomet | 21. 08. 2017. u 06:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod pokroviteljstvom predsjedatelja Predsjedništva BiH Dragana Čovića, a u organizaciji Šahovskoga saveza Herceg - Bosne, u hotelu Zenit u Neumu otvoreno je 23. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne.

Borjana Krišto, predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH svečano je otvorila 23. po redu ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne.

Krišto je u svom obraćanju prilikom svečanog otvaranja, pozdravila nazočne, posebno organizatore te predsjednika Šahovskoga saveza i njegova nastojanja koja radi kada je šah u pitanju.

Krišto je uputila čestitiku i klubovima u savezu, na uspjesima, nagradama i priznanjima koji su osvojili na natjecanjima. Natjecateljima je poželjela puno sreće i uspjeha, dobru koncentraciju kako bi pokazali sva svoja šahovska znanja i vještine, te je 23. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne proglasila otvorenim.

Predsjednik Šahovskoga saveza Herceg-Bosne i dopredsjednik Šahovske unije Bosne i Hercegovine Željko Bogut na otvaranju natjecanja pozdravio je sve nazočne goste, šahovske ekipe i igrače, te svima zaželio dobar uspjeh.

Kopirati
Drag cursor here to close