napeto u la ligi

Nakon što je Real osvojio samo bod, Barecelona izgubila sva tri

Sport / Flash | 08. 04. 2017. u 21:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Real remizirao (1:1) protiv Atletica danas poslijepodne, Barcelona je imala veliku priliku pobjedom u Malagi večeras preuzeti prvo mjesto zbog bolje gol razlike do Clasica krajem mjeseca.

Iako već u utorak gostuju u Torinu u četvrtfinalu Lige prvaka, Luis Enrique je na La Rosaledu poslao i Messija i Suareza i Neymara, ali se kući vraća bez bodova.

U jednoj od najslabijih predstava ove sezone, Barcelona je izgubila 2:0, a koliko su suci griješili još je i dobro prošla. Nakon uvodne dvije prilike Neymara i Suareza, Umtiti je u 32. minuti izgubio loptu, a Sandro na centru pobjegao usamljenom Mathieuu i rutinski matirao Ter Stegena za 1:0.

Malaga je znalački držala svoje vodstvo do poluvremena, a u nastavku se očekivao Barcin uragan kojim će preokrenuti utakmicu i uzeti sva tri boda. No, Neymar je u 65. minuti dobio drugi žuti karton i Barcelona se raspala. Bio je to prvi crveni karton Barce u Primeri nakon 59 utakmica i isključenja Javiera Mascherana protiv Eibara u listopadu 2015. godine. Malaga je potom promašila dvije stopostotne prilike, a onda je na scenu stupio sudac Jesus Gil Manzano i njegovi pomoćnici.

Prvo je Manzano poništio drugi gol Malage zbog nepostojećeg zaleđa, da bi nekoliko trenutaka kasnije start Mascherana u kaznenom prostoru pretvorio u slobodan udarac na rubu šesnaesterca.

Nakon toga, oštetio je i Barcelonu kad su dvojica igrača Malage skrivila jedanaesterac na Jordiju Albi, a sudac je prekršaj izvukao na 16 metara, iako je stajao samo dva metra od mjesta događaja.

I dok je Barcelona jalovo pokušavala izjednačiti, domaćini su u 91. minuti pobjegli u kontru i iz treće velike prilike preko Junyja zabila gol za konačnih 2:0.

Jednom na štetu, jednom u koristi svakog od dva kluba

Kopirati
Drag cursor here to close