spursi deklasirali whu

Najteži poraz Slavena Bilića od preuzimanja West Hama

Sport / Nogomet | 22. 11. 2015. u 17:58 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić doživio je najteži poraz otkako je u lipnju preuzeo West Ham. U susretu 13. kola njegovi 'čekičari' su poraženi na gostovanju kod Tottenhama 1:4.

Bio je to ujedno i treći susret u nizu u kojem Bilićeva momčad nije ostvarila pobjedu što je najduži negativni niz West Hama ove sezone. U zadnja tri kola Bilićevi odabranici osvojili su bod protiv Evertona, te upisali poraze od Tottenhama (1:4) i Watforda (0:2).

Golove za Spurse, koji su produžili niz bez poraza u Premiershipu na 12 utakmica, zabili su Harry Kane (23, 50), Toby Alderweireld (33) i Kyle Walker (83), dok je poraz West Hama ublažio Manuel Lanzini (87).

Posljednji poraz Tottenham je doživio u kolovozu na gostovanju kod Manchester Uniteda (0:1). Zanimljivo, to je za sada i jedini poraz Tottenhama ove sezone.

Kolo u ponedjeljak zatvaraju Crystal Palace i Sunderland.

Na ljestvici vodi Leicester City sa 28 bodova, Manchester United je drugi s bodom manje, a zatim slijede Manchester City i Arsenal sa po 26 bodova. Tottenham je peti sa 24 boda, dok je West Ham stepenicu niže sa 21 bodom.

Kopirati
Drag cursor here to close