Kup

Na Ramskom jezeru natjecanje u lovu na šarana i amura

Sport / Flash | 29. 08. 2016. u 08:50 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na vodama Ramskog jezera od 1. do 4. rujna 2016. godine održat će se Kup jadransko-podunavskih zemalja u lovu na šarana i amura.

Ovo međunarodno natjecanja odvijat će se u organizaciji Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine. Do sad su se na Ramskom jezeru održavala natjecanja državne razine, a vjerujemo da će ovo međunarodno natjecanje u Prozoru-Rami biti dobar uvod za kandidaturu Ramskog jezera za buduće svjetsko prvenstvo.

Ramski kraj obiluje prirodnim ljepotama, sportsko-ribolovnim, turističkim i gastronomskim kapacitetima, a gostoprimljivost i susretljivost domaćina, napose načelnika općine doktora Joze Ivančeviča, vjerujemo da jamče snažan zamah u sportskom turizmu ramskoga kraja.
'
'U ime Sportsko ribolovnog saveza BiH i osobno iskreno hvala načelniku doktoru Jozi Ivančeviću, pomoćniku načelnika gospodinu Josipu jurčiću, predsjedniku ribolovne udruge u Rami-Prozor gospodinu Vladimiru Nevistiću i svim članovima udruge koji su i suorganizatori ovog međunarodnog natjecanja. Svim natjecateljima želimo sportski uspjeh. Osjećajte se ugodno i dobrodošlo u Rami-Prozoru'', priopćeno je iz Sportskog ribolovnog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close