viceprvak čeka Čelik

Musemić: Protiv Zrinjskog je to bilo loše, moramo nešto mijenjati

Sport / Nogomet | 19. 08. 2016. u 11:06 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Poznato nam je da Čelik ima unutarnjih problema, ali mi moramo gledati sebe i otvoreno kažem da bi sve osim naše pobjede bio neuspjeh. To ne znači da Zeničane ne uvažavamo. Ali, realno, mi smo trenutno puno bolji i očekujemo tri nova boda”, izjavio je trener Slobode Husref Musemić uoči sutrašnjeg duela na Tušnju starih rivala Slobode i Čelika.

Trener Crveno-crnih najavio je promjene u ekipi, jer nije zadovoljan igrom protiv Zrinjskog.

“Bilo je to naše loše izdanje, pa protiv Zeničana moramo nešto promijeniti. Za sada je sigurno da neće igrati Samir Efendić, jer je u Mostaru ozlijeđen. Mada je jučer trenirao, odmorit ću ga s obzirom da je odigrao skoro sve utakmice u ovoj i prošloj sezoni”, kaže Musemić.

Umjesto Efendića na desnom boku ordinirat će Darko Todorović, dok će mjesto u špicu vjerojatno biti povjereno prvom strijelcu, Sulejmanu Krpiću.

Već nekoliko utakmica na poziciji stopera nema Ivana Kostića. Musemić je prednost dao Aldinu Džidiću.

“Pred meč sa Zrinjskim Kostić se žalio na neku ozljedu. Imamo dosta igrača u rezervi. I drugima moram dati priliku da se pokažu. Kostić bi morao malo više biti profesionalac, više se posvetiti radu na treninzima. Moj stav je poznat: uvijek će igrati najbolji”, poručio je šef struke. 

Musemić je svojevremeno rekao da nije zadovoljan Ivanom Fatićem, da je taj igrač sada problem uprave kluba, a ne njegov. Fatić u ovom prvenstvu još nije debitirao za Slobodu...

“Ja sam svoje rekao, a Fatić i čelnici kluba trebaju se dogovoriti o njegovom statusu. Trenutno sam fokusiran samo na duel s Čelikom”, zaključio je Musemić.

Kopirati
Drag cursor here to close