utrka gotova

Musemić nakon šoka: "Ovo je šamar, ali ne ispadamo iz lige"

Sport / Nogomet | 30. 04. 2016. u 21:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sloboda je kroz cijelu sezonu stalno 'puhala za vrat' Zrinjskom, često bila i ispred njega, no kiksala je u trenutku kada se najmanje nadala.

Naime, pobjedu s Tušnja odnijela je Drina iz Zvornika (0:2), koja je davno ispala iz lige.

'Nogomet je čudna igra, dobra opomena za one koji žele da nešto shvate. Čestitam Drini koja se borila svim srcem za razliku od nas. Barem nadam da će mlađi igrači shvatiti što je nogomet, da će im to pomoći u daljoj karijeri. Imam dovoljno godina da znam što je to. Dobilo smo pravi šamar, nadam se da će netko od ovoga izvući pouku. Nikoga nije lako pobijediti, ovo je dobra stvar za bh. nogomet, ali ne i za nas', govorio je poslije utakmice trener Slobode Husref Musemić, prenosi Avazov Sport.

'Ne znam zaista kako su igrači shvatili ovu utakmicu. U prvom poluvremenu smo imali neke poluprilike, ali ništa specijalno. Nije bilo čvrstine, agresivnosti... Izostao je voljni moment, mislili su da će pobjeda doći sama od sebe', dodao je razočarani Musemić.

Čini se da je odluka o prvaku već donesena, jer Zrinjski titulu može osigurati i prije zadnjeg kola.

'Cijelu sezonu sada smo bacili pod noge, ali to je nogomet i to je sport. Cijelo vrijeme sam govorio da je sve otvoreno, ali neki to nisu shvatili. Ne ispadamo iz lige, imamo šansu da osvojimo Kup, a da li ćemo se dići i vratiti posle ovoga to ćemo vidjeti', zaključio je Husref Musemić.

Kopirati
Drag cursor here to close