Širokom visi Europa

Musa: Uzrok poraza trebamo tražiti u našim redovima

Sport / Nogomet | 30. 04. 2016. u 17:16 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olimpic je preokretom na Otoci slavio protiv Širokog Brijega 2:1 te uhvatio posljednji vlak u borbi za ostanak u ligi, dok je ''Plavo-bijelima'' sve izglednije da će drugu sezonu zaredom ostati bez Europe.

''Olimpic je danas bio bolji, zasluženo pobijedio i ja im čestitam na tome. Uzrok poraza trebamo tražiti u našim redovima. Mi nismo bili pravi i zato je Olimpic slavio. Tri kola su do kraja i jednostavno moramo gledati naprijed. Tek smo završili ovu utakmicu i ne možemo odmah početi razmišljati o Borcu,'' rekao je nakon utakmice trener Širokog Brijega Slaven Musa u izjavi za BHT1.

Širokom na ruku ne ide ni rezultat iz Vrapčića gdje je Sarajevo slavilo 0:3 te skočilo na treće mjesto te ujedno i posljednje koje vodi u Europu. ''Bordo'' momčad ima 54 boda, Željezničar je s bodom iz jučerašnje utakmice sa Zrinjskim četvrti s 53 boda, a Široki Brijeg je peti s 52 boda.

U 28. kolu Široki će nove bodove tražiti na Pecari protiv banjalučkog Borca koji se također bori za ostanak u ligi. Sarajevo pak na Koševu dočekuje Mladost DK dok Željezničar ide na noge Čeliku.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close