Iz poljskog kuta

Murawski: Legia treba vremena, ali ne treba paničariti

Sport / Nogomet | 15. 07. 2016. u 09:56 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši defanzivac Legije, a danas TV komentator Maciej Murawski, vjeruje da je Legia ostala dužna u Mostaru, ali i to da uoči uzvrata sa Zrinjskim kontrolira situaciju. 

“Legia je definitivno željela pobjedu, ali činjenica je da je gostovala u teškim uvjetima, zbog čega je pozitivan rezultat vrjedniji”, izjavio je vraćajući se na remi (1:1) Zrinjskog i Legije u Mostaru. 

Ocijenio je da je poljskog prvaka zakočila situacija s četvoricom igrača koji su ovog ljeta nastupali na Euru u Francuskoj, zbog čega su propustili klupske pripreme..., a to se između ostalog odrazilo na ishod Superkupa s Lehcom (poraz 1:4), dijelom i na rezultat susreta Pod Bijelim brijegom, gdje su nastupila trojica igrača s Eura. 

“Mjesec dana trener je radio bez ključnih igrača, u tom je periodu njihovog izostanka morao primijeniti drukčiju filozofiju i ideju igre. Legia treba vremena, a paničariti ne treba, još joj se ništa strašno nije dogodilo. Naravno da poraz od Lecha u Superkupu boli, ali u BiH je Legia ostvarila dobar rezultat”, dodao je.

“Minimalni cilj su skupine Europske lige, a na tom putu nikog neće biti briga za stil, važno je proći dalje. Momčad je na dobrom putu, sigurno će napredovati”, zaključio je Murawski

 

Kopirati
Drag cursor here to close