Otkaz sms-om

Mulaomerović: Ne mogu shvatiti da igrač od 18 godina može biti umoran

Sport / Košarka | 26. 07. 2016. u 09:55 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Ne mogu shvatiti da igrač od 18 godina može biti umoran i još to navede kao razlog otkazivanja reprezentaciji BiH. U njegovom je interesu bilo da se odazove, a ako ništa barem da dođe i objasni razloge odustajanja”, prokomentariao je izbornik košarkaške reprezentacije BiH Damir Mulaomerović sms poruku koju mu je danas poslao mladi reprezentativac Kenan Karahodžić.

Karahodžić je u poruci naveo da zbog umora ne može doći na pripreme reprezentacije BiH u Tuzlu.

Većina ostalih reprezentativaca pojavila se u ponedjeljak navečer u Tuzli, gdje je Mulaomerović izvršio prozivku i održao sastanak s igračima objasnivši im detaljno plan rada.

U Tuzlu uz dogovor sa izbornikom nisu stigli Edin Atić koji će doći 29. srpnja, dva dana zatražio je i dobio i Nedim Buza, dok će se Nemanja Gordić priključiti nakon što obavi neke liječničke preglede. Alex Renfroe će stići u Tuzlu 1. kolovoza.

Jusuf Nurkić bi se trebao priključiti reprezentaciji također u Tuzli, a Mirza Teletović u Svetom Martinu na Muri, gdje će reprezentacija pripremati od 7. do 16. kolovoza.

“U Mejdanu ćemo raditi po sistemu 2-2-1, odnosno dva dana po dva treninga, a onda dan samo s jednim. Na turnir u Celje putujemo 4. 8. i igrat ćemo s Belgijom, te s pobjednikom ili poraženim iz susreta Slovenija – Portugal”, izjavio je Mulaomerović Feni.

Nakon priprema u Svetom Martinu na Muri, reprezentacija 17. kolovoza odlazi na trodnevni turnir u Skoplje gdje će nastupiti još Belgija, Crna Gora i Makedonija.

“Taj turnir nam je jako bitan jer ćemo vidjeti gdje smo i kakvi smo. Ovi momci došli su s osmijehom, željni priprema, uvjereni da ćemo uspjeti izboriti plasman na Eurobasket”, kazao je izbornik.

Na večeri, osim  Mulaomerovića i članova njegovor stručnog stožera, u ponedjeljak navečer bili su sljedeći igrači: Haris Delalić, Nikola Gajić, Amar Gegić, Miralem Halilović, Elmedin Kikanović, Milan Milošević, Džanan Musa, Adi Zahiragić, Dalibor Peršić, Andrija Stipanović, Emir Sulejmanović i Adin Vrabac.

Kopirati
Drag cursor here to close