prokockali 4 boda

Muharemović: Sljedeće utakmice će pokazati na koga sam ljut

Sport / Nogomet | 04. 08. 2015. u 15:42 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Veleža Dželaludin Muharemović bio je izuzetno ljut na svoje igrače nakon što su u zadnjih pet minuta utakmice protiv banjolučkog Borca prokockali tri boda.

Da se utakmice igraju 85 minuta Velež bi nakon dva kola imao savršen učinak, no ovako je samo na dva boda, nakon što je protiv Slavije i Borca igrao neriješeno (1:1).

“Ovo je drugi “šamar” koji smo primili i nadam se da će igrači konačno shvatiti da se utakmica igra 90 minuta i da nema opuštanja bez obzira protiv koga igrate ”, kazao je Muharemović poslije utakmice.

Veležov trener posebice je ljut na određene igrače koje nije imenovao, ali će se moći zaključiti u sljedećoj utakmici protiv Travnika, jer će Muharemović pojedince ostaviti na klupi.

“Na neke igrače sam ljut, a to će se vidjeti na idućim utakmicama. Ti igrači će se morati zapitati što rade”, dodao je šef struke Veleža.

Na utakmici s Borcem se nije moglo zaključiti na koga je ljut Muharemović, jer je bio primoran napraviti izmjene.

“Janković više nije mogao izdržati, Matića su počeli hvatati grčevi, a Osmanković se ozlijedio već u prvom poluvremenu tako da su izvršene izmjene bile prisilne, a ne taktičke”, zaključio je Muharemović.

Kopirati
Drag cursor here to close