Špekulacije

Mourinho: Ne bojim se za svoj posao

Sport / Nogomet | 01. 11. 2015. u 13:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan nakon novog posrtanja Chelseaja, kojeg je u subotu u derbiju kola svladao Liverpool (3:1), engleski mediji špekuliraju o sudbini trenera aktualnog engleskog prvaka Josea Mourinha.

"Sun" piše kako Portugalac ima još dvije utakmice da sačuva posao, dok "Sunday Mirror" navodi kako bi otkaz mogao dobiti prije utakmice Lige prvaka u srijedu, kada Chelseaju u goste dolazi kijevski Dynamo.

"Independent", pak, tvrdi kako je Mourinho ima čitav mjesec studeni da vrati momčad na pravi put. Mourinho je poslije subotnjeg poraza od Liverpoola izjavio da se ne boji za svoj posao i da očekuje da mu vlasnik kluba Roman Abramovich da još vremena za oporavak tima.

Šesti prvenstveni poraz u 11 do sada odigranih kola, ostavio je momčad sa Stamford Bridgea u donjem dijelu ljestvice, na petnaestom mjestu, sa samo četiri boda više od Newcastlea koji se nalazi u zoni ispadanja.

Čini se kako navijači i dalje stoje uz portugalskog stručnjaka, sudeći po skandiranju njegovog imena na jučerašnjoj utakmici. "Navijači nisu glupi. Oni znaju koliko se moji igrači i ja trudimo", rekao je Mourinho koji se vratio na klupu Chelseaja 2013. i prošle sezone doveo tim do naslova prvaka Engleske i Liga kupa.

Kopirati
Drag cursor here to close