#halamadrid

Mostarska arija na stadionu Bernabéu

Sport / Flash | 29. 01. 2016. u 07:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski glazbenik Mario Zovko, nakon što je oduševio upravu Manchester Uniteda, djelatnike Old Trafforda te ogroman broj navijača i simpatizera tog nogometnog velikana, pjesma je priznata kao jedna od himni te nogometne institucije te redovno svira na stadionu Teatra snova, najpoznatijeg stadiona na svijetu.

Kvaliteta spomenute himne došla je do još jednog nogometnog velikana, najtrofejnijeg nogometnog kluba na svijetu Real Madrida. Čelnici te nogometne institucije kontaktirali su Zovku sa zamolbom da napravi i za njih jednu svečanu ariju.

Naš glazbenik se nije puno razmišljao jer je veliki simpatizer i Real Madrida za kojega navija u španjolskoj Primeri. Dobio je srdačan blagoslov zvijezde Reala Luke Modrića, te pjesmu završio za mjesec dana posla oko produkcije.

Autor je cijele pjesme, uključujući tekst, glazbu, aranžman i produkciju. Pjesma koja se zove "El aria sobre Real Madrid", postala je službena himna ogranka Real Madrid Hrvatska, na kojem je čelu tajnik Držislav Krasić.

Osim oduševljenja službenika Real Madrida, još jedna osoba je impresionirana sa radom ovoga Mostarca. To je poznati španjolski kolumnist Tomas Roncero, koji je jutros objavio članak u najtiražnijem sportskom listu u toj zemlji, španjolskom Asu.

Kopirati
Drag cursor here to close