Uskoro realizacija

Mostar za godinu dana dobiva sportsku akademiju

Sport / Flash | 18. 09. 2014. u 11:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara u srijedu je na SRC 'Kantarevac' bivši kapetan nogometne reprezentacije Japana Tsuneyasu Miyamoto, zajedno sa polaznicima FIFA Master studija Arijanom Demirović i Alexanderom Staehelin održao pokazni trening za mlade nogometaše iz mostarskih klubova.

Radi se o projektu Fondacije za razvoj i unapređenje sportskih i rekreativnih aktivnosti 'Mali most', koja ima namjeru u našem gradu na SRC 'Kantarevac' pokrenuti sportsku akademiju, koja bi za početak organizirala nogometnu akademiju za djecu od 7-12 godina uz kasniju mogućnost uključivanja i drugih sportova.

Na osnovu ranijeg dogovora sa Japanskim veleposlanstvom u BiH, Grad Mostar će aplicirati za sredstva koja su potrebna za rekonstrukciju SRC 'Kantarevac'. Sastanak je održan sa gradonačelnikom Grada Mostara Ljubom Bešlićem, a kao dokaz čvrste i iskrene namjere sastanku je bio prisutan Veleposlanik Japana u BiH njegova ekselencija Hideo Yamazaki koji je dao punu podršku projektu rekonstrukcije, kao i pokretanju sportske akademije.

Na sastanku su dogovoreni svi detalji oko načina aplikacije i plana rekonstrukcije SRC Kantarevac. U rujnu 2015. godine SRC 'Kantarevac' bi trebao biti spreman da ugosti polaznike sportske akademije, navedeno je iz Sportskog saveza Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close