Zrinja - Željo

Mostar u znaku šampionskog sraza

Sport / Nogomet | 05. 04. 2017. u 08:28 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugo kolo Lige za prvaka donosi sraz ekipa među kojima treba tražiti novog prvaka - Zrinjski će večeras od 18.30 Pod Bijelim Brijegom ugostiti bod lošiji Željezničar.

Atmosfera se podgrijava već danima, a temperaturu nije oborila ni kiša koja je malčice 'unazadila' sunačnu Hercegovinu - sama pomisao da se radi o obračunu za prvo mjesto, tjera vodu na usta.

“Željezničar ima takav profil igrača da može igrati na strani ofenzivno, a mi kako igramo kući, moramo biti jednako ofenzivni. Domaće pobjede nam garantiraju da ćemo do kraja prvenstva ostati u utrci za naslov”, rekao je šef struke Plemića Blaž Slišković.

Njegovih 18 za derbi su: Krešimir Bandić, Kenan Pirić, Daniel Graovac, Tomislav Tomić, Mate Pehar, Mario Barić, Saša Kajkut, Toni Jović, Luka Lučić, Pero Stojkić, Ognjen Todorović, Jasmin Mešanović, Oliver Petrak, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Miloš Filipović, Rijad Kobiljar i Nemanja Bilbija.

“Bio bih prezadovoljan kada bismo uzeli tri boda, ali i s jednim bodom ne bih bio nezadovoljan. Sastav ostaje isti, nemamo razloga da mijenjamo. Mi se ne prilagođavamo protivniku. Pokušavamo nametnuti svoj stil igre”, odgovorio je strateg Plavih Slavko Petrović.

Obje strane su naglasile kako derbi neće riješiti šampionsku utrku, no jasno je da bi prvenstvo postalo više usmjereno u slučaju da trijumf ugrabi Zrinjski i pobjegne na plus četiri. 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close