driljiv oproštaj

Modrić poslao poruku Casillasu: "Bila je čast dijeliti svlačionicu s tobom!"

Sport / Nogomet | 15. 07. 2015. u 09:27 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji se s Real Madridom nalazi na pripremama u Australiji, poslao je oproštajnu poruku kapetanu Ikeru Casillasu koji se u ponedjeljak na stadionu Santiago Bernabeu oprostio od publike pred kojom je igrao posljednjih 16 godina i karijeru će nastaviti u Portu.

"Kapetane želim ti sve najbolje u novoj etapi tvoje čudesne karijere. Bila je čast s tobom dijeliti svlačionicu tijekom tri sezone," napisao je Modrić na društvenoj mreži Instagram gdje je objavio fotografiju na kojoj je na terenu zagrljen s Casillasom.

Modrić se tako pridružio suigračima koji od petka navečer, kada je transfer Casillasa u Porto postao služben, šalju poruke podrške utučenom vrataru.

Više od dvije tisuće navijača uz povike "Iker, Iker" odalo je priznanje vrataru koji je 725 puta nastupio za 'Kraljevski klub" osvojivši pritom 19 trofeja. Dio navijača je ispred ulazak u Real tražio ostavku predsjednika Florentina Pereza koji je prodao 34-godišnjeg Casillasa dvije godine prije isteka njegovog ugovora.

Kopirati
Drag cursor here to close