Stao na Kovačevu stranu

Modrić: Eduardo je svojim istupom obezvrijedio reprezentaciju!

Sport / Nogomet | 24. 07. 2014. u 12:46 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U razgovoru za Sportske novosti najskuplji nogometaš hrvatske reprezentacije Luka Modrić prokomentirao je i oproštaje Ognjena Vukojevića i Eduarda. Obojica su se uz puno gorčine oprostili od hrvatskog dresa, a Dudu je uz to uputio puno oštrih riječi u smjeru izbornika Nike Kovača.

“S obojicom sam odavno dobar, pogotovo s Ogijem. Poštujem odluke, ali od Eduarda nisam očekivao ovakav istup. Bilo je i prije nezadovoljnih i razočaranih među važnim igračima, ali nitko si nije dopustio ovakav ružan istup. Njegovo je pravo biti razočaran, i iz njegova kuta gledanja mogu ga razumjeti, ali ne slažem se s načinom kako je to pokazao. Moje je pravo biti razočaran”, kazao je Modrić za SN te nastavio:

“S tim načinom nije se obrušio samo na izbornika nego je obezvrijedio sve one i ono što čini reprezentaciju. Eduardo jest jedan od zaslužnijih velikih igrača, dao je puno, ali je puno i dobio od reprezentacije. Svi smo mi puno dobili od reprezentacije. Zato od ovakvog istupa nitko nema koristiti nego samo štete”.

Otkrivaju li takvi stavovi da nije bilo dobre atmosfere u taboru reprezentacije?

“Među nama je bila dobra atmosfera, bez ikakvog ispada. Da je mogla biti bolja, mogla je!”

Kopirati
Drag cursor here to close