Real sretno u polufinale

Modrić: Bili smo preopušteni

Sport / Nogomet | 09. 04. 2014. u 09:52 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak hrvatske reprezentacije Luka Modrić izjavio je da nitko u Realu ne može biti zadovoljan igrom koju su pružili u sinoćnjem uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka, te da moraju izvući pouke iz ovog susreta.

Borussija Dortmund je na svom stadionu pobijedila Real Madrid sa 2:0, i imala je još nekoliko stopostotnih prilika, ali "kraljevski klub" se ipak plasirao u polufinale, jer je u Madridu slavio 3:0.

Real je prošao u polufinale zahvaljujući odličnim obranama Ikera Casillasa i izvrsnoj igri Luke Modrića, koji je lakoćom iznosio loptu iz Realove polovice, a i u obrani je obavio lavovski dio posla, prenosi Hina.

"Sretni smo što smo ušli u polufinale, ali nikako ne možemo biti zadovoljni našom igrom. Ne znam što nam se dogodilo u prvom poluvremenu. Možda smo ušli u utakmicu previše opušteno zbog zalihe od 3-0 iz prvog susreta, pa smo mislili da će biti lako. Moramo izvući pouke iz ovog susreta. No, mi uvijek govorimo da moramo izvući pouke, ali nikako da to uradimo", izjavio je Modrić nakon susreta.

Kopirati
Drag cursor here to close