Široki u polufinalu Kupa

Mladost s Pecare ispraćena 'petardom'

Sport / Nogomet | 18. 03. 2015. u 16:52 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega već su u prvom susretu u Velikoj Obarskoj pobjedom od 3:1 praktično osigurali polufinale Kupa BiH. No, u uzvratnom susretu se nisu nimalo opustili već su Mladost s Pecare ispratili s pet pogodaka te s ukupnih 8:1 plasirali se u polufinale Kupa BiH.

Već u 40. sekundi susreta Široki je poveo pogotkom Gorana Zakarića. Vodstvo Širokog udvostručio je Buhač u 10. minuti svladavši gostujućeg vrata odličnim udarcem s vrha šesnaesterca.

Stotinjak gledatelja na Pecari u prvom dijelu vidjeli su još dva pogotka. Josip Barišić pogodio je za 3:0 u 33. minuti da bi Ivan Buhač svojim drugim pogotkom na utakmici rezultat u 44. minuti povećao na 4:0.

U drugom poluvremenu Široki je usporio tempo utakmice i držao terensku inicijativu. Upravo kad se činilo da će utakmica završiti ovim rezultatom, u sudačkoj nadoknadi sjajno je s lijeve strane probio ponovno Barišić i postavio konačnih 5:0.

Široki Brijeg je tako ukupnim rezultatom od 8:1 prošao u polufinale Kupa BiH. Utakmicu je prenosila klupska televizija NK Široki Brijeg.

Četvrtfinale Kupa BiH:

Široki Brijeg – Mladost 5:0 (3:1)*
Velež – Zrinjski 0:2 (2:2)
Olimpic – Zvijezda 4:3 (1:1)
Borac – Sarajevo 18.30 sati (1:1)
*u zagradama rezultati prvih utakmica

Kopirati
Drag cursor here to close