Ulična košarka

Mlađi uzrasti otvorili četvrti Streetball turnir Široki Brijeg

Sport / Košarka | 01. 07. 2016. u 18:21 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je počeo četvrti Streetball Široki Brijeg - turnir u uličnoj košarci koji se igra od 1. srpnja do 3. srpnja 2016. godine na igralištu Dječjeg vrtića ''Trnoružica'' u naselju Zorićevina.

Turnir su otvorili mlađi uzrasti koji su podijeljeni u tri kategorije: do 12 godina, do 14 godina te kategorija do 17 godina. Organizatori su za najmlađe ''basketaše'' osigurali vrijedne nagrade.

''Za četvrti Streetball Široki Brijeg prijavilo se 35 ekipa mlađih uzrasta te 22 seniorske ekipe. Po prvi put ovaj turnir se igra na posebnoj gumenoj podlozi na kojoj se inače igraju službeni turniri'', izjavio je za Bljesak.info jedan od organizatora turnira Hrvoje Ćavar.

Seniorski dio turnira igrat će se u subotu i nedjelju, a 22 ekipe borit će se za novčane nagrade i pokale. Pobjedniku Streetball turnira Široki Brijeg pripast će 2.000 KM, drugoplasiranoj momčadi 400 KM, a trećeplasiranoj 200 KM. Pobjednici natjecanja u tricama i zakucavanju dobit će po 100 KM. Naslov brani sarajevska ekipa XXX.

Svi posjetitelji mogu kupiti tombolu čije će izvlačenje biti u nedjelju navečer, a neke od nagrada su mobitel te dresovi košarkaša Stanka Baraća (Emporio Armani), Borisa Baraća (Zadar) i Josipa Bilinovca (Trefl Sopot).

Turnir se u subotu nastavlja u 16.00 sati, a finale za mlađe uzraste i seniore planirano je za nedjelju navečer. Za sve dodatne informacije možete se javiti na službenu Facebook stranicu turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close