Incident

Mladi nogometaš Veleža napadnut u Čitluku

Sport / Nogomet | 06. 09. 2014. u 15:38 S. S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak navečer u Čitluku se dogodio incident, gdje je napadnut jedan od igrača iz prvog tima mostarskog Veleža. Incident se dogodio pred tamošnjim hotelom oko 21 sat.

Naime, jedan od igrača Veleža je nakon večere izašao sa prijateljima kako bi prošetao i pri povratku u hotel zadobio je udarac pepeljarom u glavu. Nedaleko od njih stajala su 3-4 mladića koji su vjerojatno i izazvali incident, te su nakon toga pobjegli.

Iz mostarskog Veleža nisu željeli službeno prokomentirati ovaj incident, dodavši kako će vjerojatno izaći u javnost sa službenim priopćenjem. Ipak, insistiraju na tome da njihov domaćin u Čitluku nema nikakve veze s incidentom, da su primljeni odlično i nikakav incident ne može pomutiti zadovoljstvo pripremama u ovom gradiću.

Igrača mostarskog premierligaša uveli su u hotel, a on se žalio na jake bolove od udarca, te je zatražio intervenciju policije i medicinske službe.

Dio rukovodstva Veleža je imao namjeru pozvati policiju kako bi se počinitelji otkrili, međutim jedan dio članova Uprave kluba je spriječio pozive, te su mladiću pozvali fizioterapeuta vjerojatno misleći kako se ne radi o teškoj ozljedi.

Ipak, nakon izvjesnog vremena policija je obaviještena, uzete su izjave od očevidaca, a ozlijeđeni igrač, čije ime ne objavljujemo na traženje roditelja, hospitaliziran je u SKB Mostar gdje su liječnici konstatirali neutvrđen stupanj ozljeda. Mladić je tijekom subote pušten na kućno liječenje, s tim da će morati ići na dalje pretrage, dok je na policijskim organima da istraže slučaj i razotkriju počinitelje incidenta.

Inače, igrači Veleža se već nekoliko dana nalaze na pripremama u Čitluku za vrijeme pauze između dva kola i kada reprezentacija BiH započinje kvalifikacijske susrete. Članovi uprave i igrači kluba u ovom hercegovačkom gradu ističu kako su primljeni izvrsno i da treninzi protječu bez problema.

Kopirati
Drag cursor here to close