Demanti

Mišić: Osvojio sam titulu i postao prvak Europe po WBU verziji

Sport / Flash | 24. 10. 2016. u 07:43 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boško Mišić, boksač iz Čapljine, u cijelosti je demantirao navode Amera Numanovića glavnog tajnika Saveza profesionalnog boksa BiH objavljenog na portalu Bljesak.info.

Mišić u pisanom demantiju dostavljenom na našu adresu ističe kako su ovi navodi ''očito naručeni od strane nekih ljudi, usuđujem se reći iz Čapljine, a koji se žele obračunati sa mnom na takav način, a što mi zaista nije jasno, jer očito je da tim i takvim ljudima tuđi uspjeh predstavlja problem''.

''U konkretnoj situaciji, ja Boško Mišić, navedenu borbu, smatram svojim velikim osobnim uspjehom i uspjehom tima i mojih ljudi koji me prate i zahvaljujući kojima sam boksao za titulu po WBO verziji u light heavyweight kategoriji 17. rujna 2016. godine u Holzminden, u Njemačkoj, gdje sam u navedenom borbi osvojio titulu te postao prvakom Europe po WBU verziji, a što je i vidljivo i iz snimke koju vam dostavljam u prilogu'', navodi se u pismu koji smo jutros dobili na redakcijsku adresu.

U pismu je Mišić, osim pisanog demantija poslao i linkove na snimke borbe, preslike fotografija iz meča, maila upućenog od strane Torstena Knillea, WBU predsjednika i preslike teksta s portala Bljesak.info.

''Dostavljam vam i obraćanje samog predsjednika WBU organizacije Torstena Knille, tj. potvrdu titule, a također dostavljam i očitovanje navedenog gospodina povodom pisanja i iznesenih neistina o ovoj mojoj borbi koji jasno kaže da je sve regularno i legalno bilo što se tiče meča koji sam pobijedio'', stoji u demantiju.

''Nije mi posebice jasno kao Hrvatskom boksaču, zašto se Savez profesionalnog boksa BiH uopće ima oglašavati povodom ovog meča i komentirati isti kada nisam njihov član'', navodi se dalje u pismu, te dodaje …

''Također, isti sebi uzimaju za pravo prejudicirati moju suspenziju, što samo dovoljno govori za sebe, a to je da moj uspjeh predstavlja veliki i nerješiv problem, što dovoljno govori o kakvim se ljudima radi. Ipak, želim im sve najbolje i puno uspjeha u radu i da bar uspiju upola kao ha i moja ekipa te da se konačno počnu baviti sami sobom, a ne tuđim poslovima i stvarima''.

Mišić u pisanom demantiju dalje dodaje kako je siguran ''da bi tada i oni možda napravili nešto jer moram istaći da je ljubav za nečim, a konkretno ovdje, moja ljubav za sportom i boksom, mene dovela do uspjeha, a nikada mržnja prema bilo kome i bilo čijem uspjehu, a što nažalost za ove ljude nije slučaj''.

Na kraju pisma, Mišić nas je zamolio da objavimo ovaj demanti i priloge ''koji će jasno i utemeljeno demantirati sve netočne navode koji su izneseni'' o njemu i njegovom meču, što smo i uradili.

Kopirati
Drag cursor here to close