Igokea utišala Pionir

Milorad Dodik likovao, Novak Đoković tugovao

Sport / Košarka | 20. 10. 2012. u 11:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da Igokea ima odličnu momčad znalo se i prije početka sezone, ali da će ovako silovito krenuti u nikad jaču Jadransku ligu vjerojatno se nije nadao ni Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske i “gazda iz sjene” kluba iz Aleksandrovca koji igra u Laktašima.

Igokea je Jadransku ligu otvorila sa svih pet pobjeda i jedina je neporažena momčad u ligi, no njena peta pobjeda posebice je impresivna.

Naime, uoči gostovanja kod nikad jače Crvene zvezde govorilo se kako je Igokea na vrhu jer je imala lagan raspored i očekivala se lagana pobjeda crveno-bijelih, međutim nakon dramatičnog slavlja u Pioniru (76:75) u petak navečer, Igokein trener Dragan Bajić mogao je likovati.

Meni su mediji već spremali smjenu, jer se govorilo kako imamo 4-0 samo zato jer smo imali lagan raspored”, govorio je poslije utakmice trener Dragan Bajić, dodavši kako se ambicije njegove momčadi ne mijenjaju, unatoč savršenom startu.

Ambicije ostaju iste. Cilj je da izbjegnemo zadnje mjesto, ali nastavit ćemo se boriti za boje Igokee”, dodao je.

Milorad Dodik nije bio na utakmici, ali imao je dvostruki razlog za slavlje, jer je osim Igokee veliki navijač beogradskog Partizana. No, zato je u Pioniru bio veliki navijač Crvene zvezde, drugi tenisač svijeta Novak Đoković.

Najbolji srpski sportaš zaradio je velike ovacije Pionira, a od kapetana Crvene zvezde dobio je crveno-bijeli dres s brojem 1. No, na kraju ni njegovo prisustvo nije pomoglo domaćoj momčadi da svlada viceprvaka Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close