Sudac iz Posušja

Željezničar prihvatio ispriku Miličevića i pozvao ga kao gosta na utakmicu

Sport / Nogomet | 24. 08. 2016. u 08:15 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudac Ljubo Miličević, koji je u središtu pažnje bio nakon utakmice između Olimpica i Željezničara, danas je opet dospio u središte bh. sportske javnosti.

Naime, Miličević je u razgovoru za Dnevni Avaz otkrio kako je teško bolestan, te da ima tumor želuca. On je istaknuo kako je na vlastitu odgovornost izašao iz bolnice i sudio dvoboj drugog kola.

Podsjetimo, na toj utakmici Miličević je napravio nekoliko velikih grešaka, a danas se ispričao navijačima Željezničara zbog toga, javlja Radio Sarajevo.

Nakon utakmice Nogometni savez Bosne i Hercegovine je suspendirao suca Miličevića na 18 utakmica. Odmah nakon objavljivanja ove vijesti oglasili su se i iz FK Željezničar.

"Kolektiv FK Željezničar sucu BH Telecom Premijer lige BiH Ljubi Miličeviću želi brz oporavak od teške bolesti, tumora želuca. Ovom prilikom, rukovodstvo FK Željezničar poziva Miličevića da bude gost Kluba na jednoj od domaćih utakmica do kraja jesenje polusezone, te se nada da će Milićević u razdoblju u kojem mu predstoji proces liječenja i drugi životni izazovi, pronaći vremena da se odazove ovom pozivu", stoji u priopćenju kluba iz Zvorničke 27.

Kopirati
Drag cursor here to close