Želja Vincenza Montelle

Milan zainteresiran za Džeku

Sport / Nogomet | 21. 04. 2017. u 08:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko Milan ne uspije dovesti Pierrea-Emericka Aubameyanga, onda će, prema navodima talijanskih medija, njihova prva meta kao pojačanje u napadu za narednu sezonu biti bh. reprezentativac Edin Džeko, najbolji strijelac Rome ove sezone.

Vincenzo Montella, trener Milana jučer je imao trosatni sastanak sa novim direktorima Massimilianom Mirabellijem i Marcom Fassoneom, koji su preuzeli dužnosti nakon preuzimanja kluba od strane kineskog investitora Yonghong Lija.

Tema sastanka u prvom redu bila je pronalaženje novog napadača koji bi zamijenio Carlosa Baccu, javlja Anadolija.

Više izvora ističe da je prva želja “rossonera“ Aubameyang igrač Borussije Dortmund, zato što je svoju karijeru počeo u omladinskom pogonu Milana.

Međutim, ako se taj plan ne realizira mediji navode da će se okrenuti Džeki, koji ima sjajnu sezonu u Romi i konačno se prilagodio Seriji A. Trenutno sa 25 pogodaka dijeli prvo mjesto na listi strijelaca, a u 46 natjecateljskih utakmica ove sezone postigao je ukupno 35 golova.

S druge strane Roma očajnički želi prodati neku od svojih najvećih zvijezda kako bi uravnotežila svoje financijske knjige, a Džeko bi mogao biti idealno rješenje, ukoliko postignu cijenu od najmanje 18 milijuna eura za njega.

Kopirati
Drag cursor here to close