“Volvió”

Messi ''senzacionalno'' objavio povratak Neymara!

Sport / Nogomet | 22. 08. 2017. u 20:33 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Leo Messi potresao je društvene mreže ironičnom porukom u kojoj je parafrazirao "Se queda" (Ostaje) svog suigrača Gerarda Piquéa, što se odnosilo na Neymara, prije nego što je njegov odlazak PSG-a bio službeno potvrđen.

Barçina "desetka" i vjerojatno najbolji igrač svijeta, pojavljuje na slici uz Luisa Suárez i Neymara, a na svome Instagramu uz sliku je napisao "Vratio se".

Volvió @3gerardpique ??????

A post shared by Leo Messi (@leomessi) onAug 22, 2017 at 10:08am PDT

Neymar je iskoristio priliku da ovog utorka posjeti svoje bivše suigrače i dobre pratitelje, kako bi u Barceloni proslavili rođendan njegova sina Davi Lucce, piše Mundo Deportivo.

Zanimljivo je da se Neymarov boravak u glavnome gradu Katalonije poklopio s trenutkom kad je FC Barcelona podnijela žalbu protiv njega, tražeći obeštećenje od 8,5 milijuna eura jer je prekršio ugovor.

Se queda ?????? @3gerardpique

A post shared by Nj ???? ?? neymarjr (@neymarjr) onAug 22, 2017 at 10:47am PDT

Brazilac, međutim, ne gubi dobro raspoloženje nego je ovaj put on na Instagramu postavio sliku s Piquéom (“se queda”), a reagirao je Neymarov suigrač iz PSG-a Marco Verratti, vjerojatno i sam frustriran razvojem događaja na nogometnom tržištu, jer je on bio skoro pa prešao u Barcu, a onda se dogodio dvostruki preokret - ostao je u PSG-u, a na Parku prinčeva pridružio mu se Neymar.

Neymar je objavio i drugu sliku, na kojoj se pojavljuju širem u društvu Messija, Suareza, Piquéa, Rakitića, Douglasa i Danija Alvesa, koji je također proveo dan u Barceloni.

Amigos ????

A post shared by Nj ???? ?? neymarjr (@neymarjr) onAug 22, 2017 at 10:51am PDT

Kopirati
Drag cursor here to close