Vrijeđanje suca

Messi objavio rat FIFA-i: Možda propustim i SP 2018. godine

Sport / Nogomet | 17. 04. 2017. u 06:46 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetsko prvenstvo 2018. godine koje će se igrati u Rusiji moglo bi se igrati bez Lea Messija. Kako prenose svjetski mediji, jedan od najboljih igrača današnjice (ali i svih vremena) u ratu je s FIFA-om, krovnom svjetskom nogometnom organizacijom.

Sve je počelo onog trenutka kada je dobio zabranu igranja četiri utakmice na reprezentativnoj razini, kada je optužen da je vrijeđao suca na službenoj utakmici Argentine i Chilea.

Messi je već propustio poraz svoje ekipe u Boliviji od 2:0, što Gaučose stavlja u nezavidnu poziciju, jer se njihova reprezentacija po sadašnjem stanju na ljestvici nalazi izvan dometa SP-a.

Prva zvijezda Barcelone, ukoliko FIFA ne ukine zabranu, propustit će i susret protiv Urugvaja, Venecuele i Perua. Nogometni savez Argentine (AFA) najavio je žalbu na odluku FIFA-e, a Žalbeno povjerenstvo zasjeda 4. svibnja u Zuricu.

Messi je navodno sucu rekao "la concha de tu madre", koja prema AFA-i nije uvredljivo, jer je Messi taj izraz koristio i kada je osvajao trofeje s Barcelonom, prenosi N1.

Prema pisanju La Naciona, ako se Messi pojavi na saslušanju u Zurichu, zabranja igranja će mu se ukinuti za dvije utakmice, međutim, kako piše Cope - Messi uopće nije zainteresiran da ''bude fin'' prema povjerenstvu u Zurichu.

Navodno - neće se ni ispričati zbog svog ponašanja, prema pisanju istog izvora. Neizvjestan je rasplet događaja oko jednog od najboljih nogometaša, a ujedno i jednog od najvećih marketinških targeta u modernoj eri nogometa.

Kopirati
Drag cursor here to close