spektakl

Meč stoljeća u Las Vegasu: Kad počinje i gdje se može gledati

Sport / Flash | 02. 05. 2015. u 11:23 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okršaj dvojice najvećih boksačkih zvijezda izvan superteške kategorije, Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa, proglašen je “mečom stoljeća” i to ne bez razloga.

Radi se o dvojici fantastičnih boksača koji kod možda ne uživaju toliku slavu, jer se radi o boksačima velter kategoriji, no u svijetu su obojica ogromne zvijezde. Neporaženi Mayweather ukrstit će rukavice sa svojim najvećim suparnikom i jedinim boksačem koji ga može dobiti u ringu.

Bit će to sudar najboljeg defanzivca (Mayweather) i najrazornijeg udarača (Pacquiao), američkog milijardera i filipinske ikone, dvojice daleko najboljih boksača koji se otvoreno ne podnose.

Zbog toga nije ni čudo da vlada tolika fama oko ovog meča.

Spektakl koji se čeka već pet godina počet će u noći sa subote na nedjelju po našem vremenu. Čitav hepening počet će još prije ponoći, no očekuje se da će glavne zvijezde u ring izaći tek oko 8 sati po lokalnom vremenu, odnosno 5 ujutro po srednjoeuropskom.

Nijedna TV postaja iz Bosne i Hercegovine nije kupila prava na ovaj meč, a u Hrvatskoj prenosit će ga Nova TV. Pošto većina građana BiH ne može gledati Novu, onima koji žele vidjeti “meč stoljeća” preostaju satelitski kanali koji se plaćaju, poput Sky Sportsa, ili razni streamovi.

Kopirati
Drag cursor here to close