Daily Mail doznaje

Meč Seymoura i Rourka namješten: Mladi beskućnik plaćen da izgubi?

Sport / Flash | 30. 11. 2014. u 18:13 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boksač Elliot Seymour (29) koji je u petak izgubio meč od 62-godišnjeg holivudskog glumca Mickeyja Rourkea bio je plaćen da izgubi, doznao je Daily Mail od izvora bliskih obitelji mladog boksača.

Seymour i Rourke su navodno pohađali istu teretanu u Hollywoodu, a izvor iz teretane opisao je Seymoura kao "profesionalnog protivnika", uz objašnjenje da to znači onaj kojem platite da izgubi.

Što je još gore, mladi boksač je gotovo 18 mjeseci beskućnik, udaljio se od obitelji i spava po parkovima, a njegovi prijatelji napomenuli su da u posljednje vrijeme ima psihičke probleme i obitelj se bojala da nije sposoban za put u Rusiju, gdje se odvijao ovaj kontroverzni boksački meč slavnog glumca i dvostruko mlađeg protivnika.

Seymour je počeo boksati prije deset godina i kao amater je osvojio Zlatnu rukavicu na prvenstvu Kalifornije: No, nakon prelaska u profesionalce nije bio uspješan - izgubio je 9 od 10 mečeva.

Obitelj je željela da pronađe drugi posao, zbog čega se posvađao s njima i otišao od kuće.

Tada su započeli i njegovi psihički problemi i često je izražavao bijes. Izvori bliski obitelji otkrivaju da mu je zbog žestokih svađa na koncu izrećena mjera zabrana približavanja obiteljskom domu.

Kako doznaje Daily Mail od izvora bliskih obitelji, u meču s Mickeyjom Rourkeom Seymour je trebao pasti u četvrtoj rundi, ali ne znaju što se u međuvremenu promijenilo jer je Seymour na koncu pao u 2. rundi ovog po mnogo čemu bizarnog meča.

Tako se slavni Rourke, koji je ostvario cijenjenu ulogu u filmu 'Hrvač' a zadnji je put boksao prije dvadeset godina, mogao pohvaliti da je sredio dvostruko mlađeg profesionalnog boksača.

Kopirati
Drag cursor here to close