igra sudbine

Mbappéov otac: Da je Zidane ostao, Kylian bi birao Real umjesto Monaca

Sport / Nogomet | 30. 08. 2017. u 19:41 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wilfrid Mbappé, otac Kyliana Mbappéa, ispričao je za ESPN kako je prst sudbine odlučio da njegov sin, kao nadaren dječak, ode u Monaco umjesto u Madrid.

Odlučila je činjenica da je 2013. godine Zinedine Zidane, dotad zadužen za nadgledanje Realove nogometne akademije, postao asistent tadašnjeg glavnog trenera kraljevskog kluba, Carla Ancelottija.

Tako je nadareni Mbappé zbog očeve procjene da Zidane neće imati vremena za mlade naraštaje, izmigoljio Realu kroz prste.

Mladić koji ovoga ljeta treba prijeći u Paris Saint-Germain, bio je u to vrijeme kao 14-godišnjak s ocem u posjetu Los Blancosima, kako bi mogao vidjeti zvijezde kao što je Cristiano Ronaldo, i predstaviti se stručnjacima.

"Imali smo višestruke susrete s monsieur Zidaneom, ali od trenutka kad je on postao asistent glavnog trenera Reala, zaključio sam kako neće imati dovoljno vremena za Kyliana", kazao je Wilfrid Mbappé za ESPN.

"Da je Zidane ostao zadužen za regrutiranje i brigu o mladim talentima poput Kyliana, vjerojatno bismo se tada pridružili Real Madridu umjesto Monaca", rekao je.

Tako je Real ostao bez prilike besplatno dobiti dobrog igrača kojega sad jedva da bi mogao kupiti u konkurenciji takvih bogataških klubova kao što je PSG.

Kopirati
Drag cursor here to close