Aberdeen na Pecari

Marković: Moramo odigrati pametno i nametnuti našu igru

Sport / Nogomet | 17. 07. 2017. u 08:52 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Bili smo umorni od napornog puta, nenaspavani, ali hvala Bogu, sve je na kraju dobro prošlo, vratili smo se, ponosni na utakmicu koju smo odigrali u Aberdeenu, na ostvareni 1:1 rezultat i priliku da prođemo velikog suparnika'', izjavio je strijelac izjednačujućeg pogotka za Široki Brijeg protiv Aberdeena Stipo Marković.

Škotski viceprvak i osvajač Kupa BiH u prvom susretu drugog pretkola Europske lige odigrali su neodlučeno 1:1 pred 17.000 gledatelja na stadionu Pittodrie u Aberdeenu.

''Plavo-bijeli'' su tako ostvarili najbolji rezultat u gostima protiv jedne momčadi renomiranog imena, a što je najvažnije pokazali su odličnu igru te se s pravom mogu nadati u ponavljanje iste u uzvratu te prolasku u treće pretkolo gdje ih najvjerojatnije čeka ciparski Apollon.

''Još ništa nije gotovo. Napravili smo tek pola posla, moramo u četvrtak na Pecari odigrati pametno, nametnuti našu igru i vjerujem uz veliku potporu naših navijača doći do rezultata koji nas vodi dalje'', zaključio je Marković u izjavi za Sportske novosti.

Utakmica Široki Brijeg - Aberdeen igra se u četvrtak s početkom u 20.45 sati na Pecari, a očekuje se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close