22 milijuna€

Mario Mandžukić potpisao za Atletico Madrid

Sport / Nogomet | 10. 07. 2014. u 14:08 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Mandžukić novi je napadač španjolskog prvaka Atletico Madrida. Nakon što je prošao liječničke preglede, hrvatski napadač potpisao je s madridskim klubom četverogodišnji ugovor.

Prije toga postignut je dogovor Atletico Madrida sa sada već bivšim Mandžukićevim klubom Bayernom, a nagađa se kako će bavarskom klubu pripasti 22 milijuna eura odštete.

Mandžukić je posjetio kamp Atletico Madrida, a novi klub predstavit će ga nakon što se vrati s odmora i pridruži igračima Diega Simeonea na pripremama za novu sezonu.

“Dolazak Mandžukića je velika stvar, jer ima sve kvalitete koje smo tražili za novog napadača. Mandžukić je snažan napadač s vrhunskom igrom glavom i preciznim udarcem. Također, Mandžukić će nam omogućiti visoki pritisak na protivničku obranu. Poznato je da se dobro slaže sa suigračima u napadu, a i naviknut je na igranje u najjačim natjecanjima. On je pobjednik, igrač naviknut na osvajanja titula te će nam puno pomoći”, kazao je krio sportski direktor Atletico Madrida José Luis Caminero.

Kopirati
Drag cursor here to close