sreća prati hrabre

Marinović: Zaslužili smo taj bod!

Sport / Nogomet | 26. 04. 2015. u 21:10 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je danas protiv Veleža izbjegao poraz u zadnjim sekundama utakmice, no za osvojiti naslov treba malo i sreće. Plemići su sreće imali u onoj ključnom preokretu protiv Širokog Brijega lani, a sreća ih je pomilovala i danas.

“Kada pogledamo da smo imali 0:1 i da smo došli do izjednačenja u posljednjim trenucima moramo biti zadovoljni. Pravili smo izmjene kako bismo što više opteretili zadnju liniju Veleža i mislim na kraju da smo zasluženo uzeli bod. Čeka nas kup utakmica u srijedu, vrlo važna utakmica. Jako smo se potrošili danas, ali imamo dva-tri dana da se spremimo za tu utakmicu", rekao je poslije susreta trener Zrinjskog Vinko Marinović.

U Veležu su, očekivano, uvjereni da su trebali pobijediti gradskog protivnika i nakon Sarajeva i Širokog dobiti još jednu ekipu iz vrha.

"Mislim da nismo zaslužili da primimo gol u nadoknadi vremena. Svojim igračima čestitam na dobroj igri i zalaganju, htjenju i volji, nažalost nisu danas zbog tog nagrađeni. Ekipi Zrinjskog želim sreću u kupu i nastavku prvenstva", rekao je pomoćni trener Veleža Avdo Kalajdžić.

Inače, iako je Amir Zolj skrenuo loptu Crnova u zadnjim trenutcima utakmice u svoju mrežu, Nogometni savez je gol pripisao Ivanu Crnovu.

Kopirati
Drag cursor here to close