Pobjednički start

Marinović: Skupa tri boda

Sport / Nogomet | 24. 07. 2016. u 20:38 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Vinko Marinović bio je skoro pa do kraja zadovoljan trijumfalnim otvaranjem sezone protiv Radnika. Zbog tri boda mu je laknulo, ali crveni karton i ozljeda sigurno nisu detalji zbog kojih će mirno zaspati.

Nakon dva žuta kartona isključen je stoper Matija Katanec, a veznjak Oliver Petrak se ozlijedio.

“I nama je kao i Radniku ova utakmica došla rano, odmah nakon Europe. Ono što smo znali o Radniku, ispostavilo se točnim - do našeg vodstva bilo je to dosta izjednačeno”, rekao je šef struke Plemića. 

“Gol iz prekida dao nam je dosta sigurnosti, kasnije smo došli i drugog i jedan dobar dio utakmice imali utakmicu pod kontrolom. Međutim, taj crveni karton nas je malo unazadio, dobili smo gol iz naše greške, ali na kraju smo ipak osvojili tri važna boda.”

Sudac Irfan Peljto iz Sarajeva od poprilično bezazlene utakmice napravio je duel u kojem su žuti kartoni frcali na sve strane - dodijelio ih je šest, računajući dva Katanecova, a zbog prigovora je isljučen i pomoćni trener Zrinjskog Dalibor Cvitanović.

Sve to pomalo je pokvarilo slavlje, posebno znajući da Zrinjski u idućem kolu gostuje Sarajevu.

“Bila su to skupa tri boda, ali mislim da ćemo pronaći rješenja. Mislim da je bilo previše kartona, utakmica uopće nije bila gruba”, zaključio je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close