Gostovanje u Travniku

Marinović: Metalleghe se nadigrava, možda zato imaju samo osam bodova

Sport / Nogomet | 30. 09. 2016. u 10:30 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako Plemići respektiraju sljedećeg rivala, Metalleghe ne bi trebao biti protivnik od kojeg treba strahovati. 

Sukus je to razmišljanja struke i svlačionice uoči gostovanja u Travniku. 

“Metalleghe je osvojio osam bodova, ali trebao ih je imati više, jer su dosta dobro igrali. Imaju iskusnu ekipu sastavljenu od prekaljenih igrača koji su dugo u Premijer ligi”, ocijenio je trener Vinko Marinović. 

Za Metalleghe nastupa sedam bivših igrača Zrinjskog

“Problem im možda predstavlja što igraju u Travniku, ali ekipa su koja želi da se nadigrava, što je možda još jedan od razloga što imaju bodova koliko imaju. Naš je cilj pobjedom otići na prvenstvenu pauzu i u miru se spremiti za sljedeći krug utakmica koji će biti izuzetno zahtijevan”, dodao je.

Problema s kadrom nema, upitan je tek nastup Marija Barića, koji ima problema s leđima.

Što očekivati od Jajčana za koje nastupa sedam bivših igrača Zrinjskog?

“Dosta stvaraju šansi, ali ne zabijaju. Jača strana im je vezni red sa Radulovićem, Sakanom, Smajićem, moramo biti maksimalno koncentrirani da ovo riješimo u svoju korist”, ocijenio je šef struke Plemića.  

Zrinjski posljednje dvije utakmice nije odigrao na razini, ali je svejedno osvojio četiri boda. Marinović ističe da nije zabrinut. 

“Istina je da nismo posljednje dvije utakmice odigrali na razini na kojoj smo trebali, ali vjerujem da to ovog puta neće biti slučaj. Rekao bih da smo u svakoj utakmici favoriti, a igrači i kada podbace ostvare rezultat, što je dokaz kvalitete.”
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close