Plemići prema Poljskoj

Marinović: Cilj je postići gol

Sport / Nogomet | 15. 07. 2016. u 19:26 S. K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ždrijeb u Nyonu mostarskom Zrinjskom je za potencijalnog protivnika u 3. pretkolu dodijelio boljeg iz duela slovačkog Trenčina i ljubljanske Olimpije.

Slovaci su uoči uzvrata bliže prolasku dalje, jer su u prvom susretu na gostovanju slavili 4:3. Ipak, treneru Vinku Marinoviću to ovom trenutku malo znači.

“Ne želimo se opterećivati tom utakmicom koja bi se mogla dogoditi. Sada to, prije uzvrata s Legijom, nije nimalo važno”, rekao je Marinović, koji vodi svoje igrače na uzvrat u nedjelju.

Plemići će u subotu odraditi još jedan trening u Mostaru, a zatim će u nedjelju krenuti put Sarajeva, odakle će preko Beča poletjeti za Varšavu.

“U Poljskoj ćemo u ponedjeljak u vrijeme utakmice (20. 45., op. a.) sigurno odraditi jedan trening, a ovisno koliko nam put oduzme vremena, možda i u nedjelju uradimo jedan relaksirajući”, dodao je.

Plemići odlaze u Poljsku napraviti podvig i izboriti treće pretkolo, što automatski donosi još barem četiri utakmice. Za podvig će biti potrebno postići gol, a Zrinjski je u zadnje tri europske utakmice bez gola u gostima.

''Cilj je doći do pogotka, jer drukčije o prolasku ne možemo razmišljati. Kako doći do njega, vidjet ćemo. Želja nam je ponoviti igru iz drugog poluvremena'', zaključio je trener Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close