Pobjednik US Opena

Marin Čilić idućeg tjedna u Međugorju

Sport / Ostali sportovi | 11. 09. 2014. u 10:56 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Emocionalno sam prazan i umoran, nisam dovoljno spavao, te mi se zato čini da ću propustiti meč u petak, kazao je po dolasku u Amsterdam, na poprište Davis Cup dvoboja s Nizozemskom, novi pobjednik US Opena Marin Čilić.

Čilić je u poslijepodnevnim satima doputovao u Amsterdam, vidno umoran i iscrpljen nastupom na US Openu, ali i brojnim obvezama nakon pobjede i gostovanja u nekim od najpoznatijih show-programa u SAD-u. Ždrijeb dvoboja Nizozemska -Hrvatska je u četvrtak, a u petak su na rasporedu prva dva pojedinačna meča, no neizvjesno je hoće li Čilić igrati u petak.

"Trebat će mi vremena da se odmorim i pomognem reprezentaciji da pobijedimo. Kakva je sada situacija vjerojatno ću preskočiti meč u petak, ali vjerujem da ću biti spreman za dvoboj parova u subotu", rekao je Međugorac po dolasku u Amsterdam i otkrio kako se osjeća nakon osvaja prvog Grand Slama u karijeri.

"Posljednja dva dana su bila zaista iscrpljujuća, obavio sam desetke intervjua. Još nisam svjestan kakav sam uspjeh napravio, mislim da ću biti svjestan tek za tri-četiri tjedna. Dobivat ću veću medijsku pažnju, bolje termine za mečeve i češće biti na televiziji", kazao je deveti tenisač svijeta i treći hrvatski predstavnik koji je osvojio Grand-Slam turnir.

Po završetku dvoboja s Nizozemskom Čilić će se s reprezentacijom u ponedjeljak vratiti u Zagreb, a onda bi u utorak na kratko trebao biti doma u Međugorju.

Kopirati
Drag cursor here to close