Kvalifikacije

Mandžukić: Zabiti Malti što prije!

Sport / Nogomet | 08. 09. 2014. u 23:24 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić izjavio je danas kako neće podcijeniti Maltu, te da će pokušati što prije zabiti gol.

"Znamo što nas čeka, neće biti lako. Nećemo podcijeniti nikoga, no svjesni smo svoje snage. Malta će pokušati što dulje držati nulu i čekati svoju šansu iz protunapada, ali mi moramo pobijediti i pokušat ćemo što prije zabiti gol. Imamo kvalitetu i za guste obrane. Uvjeren sam da smo mi ti koji ćemo se veseliti", rekao je Mandžukić na konferenciji za novinare, a prenosi internetski portal HNS-a.

Utakmica između Hrvatske i Malte, kojom počinju kvalifikacija za EURO 2016, igrat će se u utorak u 20.45 sati na stadionu u Maksimiru.

"Osjećam se odlično. Suradnja s Kramarićem u dvoboju s Ciprom bila je dobra, dobro smo se slagali, ali pokušavam se slagati sa svima. Svi smo bili dobri i moramo tako nastaviti", dodao je Mandžukić, te je ukratko opisao rad u svom novom klubu Atletico Madridu: "Po dolasku u Madrid shvatio sam zašto je Atletico bio toliko dobar prošle sezone. Oni su prava radnička momčad, izrazito se radi na fizičkoj spremi i snazi".

Glede nastupa na SP u Brazilu, Mandžukić je istaknuo: "Ne bih se previše vraćao na Svjetsko prvenstvo. Nismo sretni onime što smo napravili, znamo da možemo i moramo bolje, te ćemo se probati popraviti u kvalifikacijama za EP. Protiv Cipra smo pokazali da smo na dobrome putu i da imamo lijepu budućnost pred sobom".

Kopirati
Drag cursor here to close