Medijske spekulacije

Mandžukić u Chelseaju, Torres u Atleticu?

Sport / Nogomet | 17. 03. 2014. u 22:36 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski mediji sve glasnije spominju mogući transfer hrvatskog reprezentativca Maria Mandžukića iz Bayerna u Chelsea, dodavši kako bi Fernando Torres na koncu ove sezone mogao napustiti redove 'Bluesa' i vratiti se u Atletico Madrid u kojem je započeo karijeru.

Nije tajna kako Mourinho nije zadovoljan onime što pružaju njegovi napadači Samuel Eto'o, Fernando Torres i Demba Ba. Portugalac će ovoga ljeta gotovo sigurno kupiti napadača, a na vrhu njegovih želja je Mandžukić.

'Super Mario' je ove sezone u svim natjecanjima zabio 22 gola, uz devet asistencija. Mandžukić ima ugovor s Bavarcima do 2016. godine, a kao glavni razlog za moguće napuštanje Münchena se spominje dolazak Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.

Torres navodno nema ništa protiv povratka u klub u kojem je igrao šest godina, te u 243 nastupa zabio 91 gol. Torres među navijačima Atletica ima kultni status, a već sa 19 godina je postao kapetan. Nakon Atletica tri je godine proveo u Liverpoolu, a u London je preselio 2011. godine za 50 milijuna eura. Za Chelsea je do sada odigrao 160 utakmica i postigao 43 gola.

Kopirati
Drag cursor here to close