Prelazi na Otok

Mandžukić Arsenalu "apsolutni prioritet"

Sport / Nogomet | 16. 04. 2014. u 11:52 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić apsolutni je prioritet kad su u pitanju pojačanja Arsenala u ljetnom prijelaznom roku, objavili su danas britanski mediji.

Budući da će najbolji igrač Atletico Madrida Diego Costa gotovo sigurno ovog ljeta preseliti u Chelsea, trener Arsenala Arsene Wenger i klupsko vodstvo usmjerili su svu pažnju na dovođenje vodećeg strijelca Bundeslige.

Naime, Arsenal je ove sezone igrao samo s jednim pravim napadačem, Francuzom Olivierom Giroudom, i to ga je u završnici sezone skupo koštalo, jer je ispao iz Lige prvaka, borbe za naslov u Premier ligi, a sada je u pitanju i osvajanje četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Mandžukić je ove sezone zabio 24 gola za Bayern u svim natjecanjima, od čega 17 u Bundesligi, tri u Ligi prvaka, tri u domaćem kupu i jedan na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Mandžukiću ugovor s Bayernom ističe u ljeto 2016., a godišnja plaća mu je oko tri i pol milijuna eura, tvrde britanski mediji.

Iako iz Bayerna poručuju da ga žele zadržati u klubu, on će po svemu sudeći postati višak kad u ljeto stigne Robert Lewandowski iz Borussije Dortmund.

Njemački mediji tvrde da je Bayern spreman prodati Mandžukića za 30 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close