Kung-fu nogomet

Makljaža Srbina i Korejca na treningu HSV-a

Sport / Flash | 13. 07. 2012. u 14:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neviđeni se kaos u petak prijepodne dogodio na treningu HSV-a, kada su se žestoko potukli srbijanski branič Slobodan Rajković i korejski napadač Heung Min-Son. Verbalni sukob 23-godišnjega stopera i tri godine mlađeg napadača završio je silovitim Rajkovićevim napadom.

U jednom trenutku šakom je Rajković silovito zamahnuo, Korejac je eskivirao, u udarac je završio na arkadi veznjaka Arslana koji je u "knockdownu" pao na travu sav krvav. Korejac nije dugo čekao na odgovor, a svjedoci tvrde da se radilo o klasičnom kung-fu udarcu. Ni njegov udarac nije bio sasvim precizan, nakon čega su ih suigrači zaustavili.

Trener Thorsten Fink potjerao je Rajkovića istog trenutka u svlačionicu, dok su Arslan i Son odveženi su s travnjaka na golferskom vozilu.

"Dobro je kad u vašoj momčad ima života. Nije dobro kada se igrači počnu udarati. Ovaj će događaj po sudionike imati ozbiljne konzekvence", rekao je Fink.

Njemački dnevnik Bild piše da će Rajković biti kažnjen suspenzijom te da će nastaviti trenirati u amaterskoj HSV-ovoj momčadi. Son će biti kažnjen novčano.

Kopirati
Drag cursor here to close