Turnir 'DBG Open'

Makarski karataši najbolji na turniru u Čitluku

Sport / Ostali sportovi | 18. 09. 2017. u 12:12 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klubovi Hercegovina, Brotnjo i Međugorje u subotu su u Čitluku ugostili preko 600 natjecatelja iz 56 klubova i šest država na tradicionalnom karate turniru ''DBG open 2017.''.

Turnir je održan u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk u okviru tradicionalne manifestacije 'Dani berbe grožđa' a po broju natjecatelja čitlučku turnir jedan je od najvećih u BiH.

Svojim dolaskom podršku turniru dali su brojni uglednici iz karate sporta. Na prigodnoj svečanosti otvaranja turnira nazočne je pozdravio Josip Grbavac, predsjednik OO, a biranim riječima o turniru su govorili Stjepan Čelan, predsjednik Karate saveza RH i glavni tajnik Europske karate federacije i Zdenko Klepić, predsjednik Karate saveza BiH.

Čast da otvori peti međunarodni karate turnir u Čitluku pripala je načelniku općine Čitluk Marinu Radišiću koji je također čestitao organizatorima i pohvalio turnir te je dodijelio posebna priznanja za uspjehe na međunarodnim natjecanjima karatašicama i karatašima iz tri karate kluba s područja općine Čitluk.

Tako su ove godine posebna priznanja uručena: Ireni Prga, Kristini Zovko, Jeleni Zovko, Josipu Leonu Jerkoviću, Sari Raspudić, Petri Grgić, Jeleni Pehar, Barbari Krasić i Vilmi Krasić.

Na prigodnoj svečanosti također su uručene zahvalnice gospodinu Stjepanu Čelanu i Zdenku Klepiću i to za izuzetan doprinos i svesrdnu podršku međunarodnom karate turniru DBG open, stoji u prioćenju.

Najuspješniji klub na turniru bio 'KK CROHERC' Makarska, a najuspješnija selekcija 'Zagrebački karate savez'.

Rezultati OPEN kategorija

Seniori open:
1. mjesto Mensur Đozić – novčana nagrada 100 eura
2. mjesto Ivan Planinić – novčana nagrada 50 eura
3. mjesto Goran Hrkać - poklon paket
3. mjesto Miloš Dejanović - poklon paket

Seniorke open:
1. mjesto Irena Prga – novčana nagrada 100 eura
2. mjesto Kristina Zovko – novčana nagrada 50 eura
3. mjesto Ivana Galić - poklon paket
3. mjesto Stefani Krešić - poklon paket

Kopirati
Drag cursor here to close