Suspendirani direktor

Lujo Ilić: Počašćen sam kaznom! Ovo je udar na GOŠK

Sport / Nogomet | 24. 08. 2015. u 08:57 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prošle sezone uništili su nas na kraju prvenstva u sramotnoj utakmici protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja, na kojoj smo grubo zaustavljeni na putu u Premijer ligu, sad su krenuli od prvog kola.

Potvrda tomu su i ocjene promatrača Elimira Pilava koji je sucima utakmice između GOŠK-a i Radničkog predvođenim Kenanom Barjaktarevićem iz Orašja, dao negativnu ocjenu, ali nema te ocjene koju Povjerenstvo za suce i suđenje ne može prapraviti'', u dahu pun žući ističe za Večernji list Lujo Ilić, doskorašnji sportski direktor GOŠK-a.

''Napišite slobodno: Lujo Ilić počašćen je kaznom! Nije to udar na Luju Ilića, nego na NK GOŠK. Nakon svega što su nam uradili u prošlom prvenstvu kada za lakrdiju na utakmici protiv Mladosti nitko nije ni opomenut!?

Dva dana prije te utakmice izriču mi jednogodišnju suspenziju da ne mogu sjediti na klupi s igračima. Sada su nam priredili novu lakrdiju, opet u režiji sudaca.

Nakon što su nam sredinom drugog poluvremena poništili čist gol, sve mi je bilo jasno. Ako sam ja jedini problem, neka. Međutim, umjesto kažnjavanja Luje Ilića, pozivam nadležne neka ispitaju kako se radi u Nogometnom savezu FBiH'', govori dalje Lujo Ilić.

Podsjećamo, odlukom Disciplinskog povjerenstva NS FBiH zbog prekršaja iz članka 55. DP NS FBiH na utakmici 1. kola Prve lige FBiH GOŠK-Radnički, klub se kažnjava novčanom kaznom od 2.000 KM. Lujo Ilić, sportski direktor GOŠK-a, pod suspenzijom, zbog težeg i ponovljenog prekršaja iz članka 52. DP NS FBiH na istoj utakmici kažnjava se isključenjem iz nogometne organizacije. Uz to, prenosi Večernjak, Ilić se kažnjava novčanom katnom od 1.000 KM.

Inače, Povjerenstvo za natjecanje je na dva dana ranije održanoj sjednici utvrdilo da se nakon utakmice GOŠK-Radnički (2:3), dogodio ''ozbiljan incident kada je direktor GOŠK-a Ilić fizički napao suca asistenta''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close