Lavovi s Podavale

Lujo Ilić: GOŠK će sljedeće sezone imati još bolju ekipu

Sport / Nogomet | 01. 07. 2015. u 09:12 T.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Današnjom (18 sati) prozivkom na stadionu Podavala će i nogometaši gabelskog GOŠK-a započeti pripreme za start nove sezone u Prvoj ligi FBiH gdje su u prethodnoj natjecateljskoj godini prošli kroz tešku traumu gubitka plasmana u Premier ligu kroz posljednje kolo prvenstva.

Od igračkog kadra klub su napustili prvotimci u svim linijama, Mario Mornar (Zvijezda) i Mario Ljubić (Sloga Lj.) iz obrambenih redova, Mladen Stjepanović (Sloga Lj.) iz sredine terena te Igor Aničić (Rudar Prijedor) iz navale, piše Dnevni list.

''Ne smatramo da smo puno izgubili, GOŠK će biti još bolji u narednoj sezoni, dovest ćemo odlična pojačanja u svim linijama, a to će vrlo skoro biti jasno'', tvrdi direktor Gabeljana, Lujo Ilić.

''Pripreme ćemo obaviti u Gabeli, uz mogućnost odlaska na Kupres ukoliko bude zaista prevruće za rad'', dodao je.

Novi – stari trener Faruk Kulović je istaknuo da želi zadržati kostur tima, posebno izdvojivši napadača Željka Malčića, kojeg je uprava nakon početnih glasina o odlasku ipak sačuvala u sastavu.

Koliko znači za Lavove najbolje ukazuje činjenica da je bio prvi strijelac prošlosezonskog izdanja Prve lige FBiH s 23 gola u 28 utakmica te da se svojim iskustvom i autoritetom nametnuo kao vođa na terenu.

Unatoč tome što ponovno planiraju sklopiti snažnu momčad, iz redova Lavova se ovoga ljeta ne žele zalijetati s postavljanjem pred sebe visokih ambicija i ciljeva.

''Jako je teško kontrolirati situaciju poslije svega što se prošle sezone dogodilo GOŠK-u. Pokušavamo primarno vratiti moral te da ekipa pronađe karakter i pobjednički mentalitet'', izjavio je trener Faruk Kulović za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close