Široki u Bijeljini

Lončar za Bljesak: Kako se budemo borili, tako će nam se vratiti na rezultatu

Sport / Nogomet | 19. 09. 2017. u 17:24 Ivan Kraljević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni osvajači Kupa BiH, nogometaši Širokog Brijega u obranu trofeja kreću gostovanjem kod Radnika u Bijeljini, pobjednika najmasovnijeg klupskog natjecanja u BiH u sezoni 2015./2016., koji je na putu do svog prvog trofeja u klupskoj povijesti eliminirao upravo Širokobriježane.

Kako bijeljinska momčad koju sada s klupe predvodi Mladen Žižović ne bi ponovno bila kobna za ''plavo-bijele'', stručni stožer i momčad kluba s Pecare su maksimalno ozbiljno pristupili ovoj prepreci i već jutros otputovali prema ravnoj Semberiji, gdje su danas poslijepodne u terminu sutrašnje utakmice odradili trening.

Unatoč tome, za očekivati je kako će trener Goran Sablić u kup-sudaru dvaju premijerligaša, ipak, pružiti priliku igračima koje je manje koristio u posljednjim prvenstvenim utakmicama. Jedan od njih je, svakako, mladi veznjak Stjepan Lončar koji će najvjerojatnije od prve minute krenuti u utakmici u Bijeljini.

''Sigurno nas očekuje veoma zahtjevna, borbena i čvrsta utakmica s Radnikom. Domaći imaju kvalitetnu momčad i neće biti lako, ali na nama je kako će utakmica završiti'', rekao je za Bljesak.info mladi veznjak nakon današnjeg treninga.

Ovaj talentirani igrač sredine terena i mladi reprezentativac BiH smatra kako je njegova momčad blagi favorit u sutrašnjoj utakmici 1/16 finala Kupa BiH koja se igra na Gradskom stadionu u Bijeljini u 16 sati.

''Prihvaćamo ulogu blagog favorita i to želimo potvrditi na terenu. Kako se igra jedna utakmica, nemamo pravo na kiks. Od prve minute moramo pokazati momčadski duh, igrati jedan za drugoga i kako se budemo borili tijekom utakmice, tako će nam se vratiti i na rezultatu'', uvjeren je Lončar.

Kopirati
Drag cursor here to close