Rekonstrukcija stadiona

Ljubitelji Hajduka kupuju komadiće travnjaka za 50 kuna!

Sport / Flash | 03. 09. 2014. u 13:59 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su u utorak krenuli pripremni radovi na obnovi poljudskog travnjaka, danas je započela kompletna rekonstrukcija travnjaka i sustava navodnjavanja, bageri su duboko zaorali po terenu.

''Cjelokupan iznos radova je 3,2 milijuna kuna, a te troškove snosi Grad Split. Hvala Gradu na razumijevanju. Radovi bi trebali trajati do šest tjedana, a nadamo se da bi mogli biti gotovi već do utakmice s Rijekom 4. listopada'', kazao je vođa Hajdukova Odjela logistike Jakša Radnić.

Ne budu li dotad radovi na travnjaku završeni, Hajduk će Riječane morati ugostiti u Dugopolju, piše Jutarnji.hr.

A što sa starom travom? Hajduk će dijelove travnjaka prodavati navijačima, ali samo sutra (četvrtak).

Jer, čim se trava ukloni, ona se mora posaditi negdje drugdje, inače bi uvenula. Stoga će se tijekom četvrtka prodavati komadi s jednoga dijela travnjaka, na kojem još nisu počeli radovi.

''Cijena jednog dijela travnjaka (veličine 30x30 cm) je 50 kuna. Zbog tehničkih ograničenja u mogućnosti smo prodaju organizirati samo u četvrtak, i ona će trajati od 10 do 20 sati.

Svi zainteresirani navijači mogu na Poljud doći preko sjeverne tribine, kroz ulaz L'', objasnio je voditelj Odjela marketinga Aljoša Bašić, prenosi Jutarnji.hr.

 

Kopirati
Drag cursor here to close