Traže izbornika

Lino Červar i Nenad Kljajić kandidati za srbijanskog izbornika

Sport / Flash | 23. 08. 2014. u 12:06 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović rekao je danas da su Lino Červar, Nenad Peruničić, Veselin Vujović, Nenad Vučković, Jovica Cvetković i Ljubomir Vranješ kandidati za novog izbornika reprezentacije.

Na sjednici Upravnog odbora RŠ, koja je održana u utorak, utvrđeno je da bi izbornik mogao biti i strani stručnjak, ali da cilj državnog tima uvijek mora biti borba za najviši plasman, prenosi Tanjug.

"Razmatramo mogućnosti i obavljamo konsultacije oko više poznatih rukometnih imena među kojima su Dejan Perić, Lino Červar, Nenad Peruničić, Velja Petković, Juan Carlos Pastor, Veselin Vujović, Nenad Vučković, Jovica Cvetković, Nenad Kljajić, Ljubomir Vranješ.. Nakon sagledavanja mogućnosti bit će obavljeni konkretni razgovori sa par mogućih kandidata kako bi UO u septembru donio konačnu odluku. U obzir će se uzeti stav da je cilj plasman na Olimpijske igre, ali i financijski uvjeti, kao i želja da se kroz stručni stožer stvaraju nova trenerska imena", rekao je Marjanović.

Reprezentacija Srbije je bez izbornika od odlaska Vladana Matića s klupe nacionalnog tima poslije neuspjeha u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru iduće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close