premiership

Leicester će se ipak spasiti, Fernandinho spasio City

Sport / Nogomet | 25. 04. 2015. u 18:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Leicester je upisao četvrtu uzastopnu pobjedu, svladavši u 34. kolu u gostima posljednjeplasirani Burnley sa 1:0 pogotkom Jamieja Vardyja u 60. minuti. No, treba reći da minutu ranije igrač Burnleyja Matthew Taylor nije iskoristio penal.

Iako je prije nešto više od mjesec dana Leicester bio otpisan od većine poznavatelja engleskog nogometa, sada je jedan bod iznad zone ispadanja i ima realne izglede za opstanak.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić igrao je za "lisice" posljednjih pola sata. U 90. minuti je namjestio priliku Matthewu Jamesu, ali je vratar Heaton uspio obraniti.

Queens Park Rangers i Sunderland su remizirali 0:0, te su ostali u zoni ispadanja, dok je Hull City upisao važnu pobjedu protiv Crystal Palacea (2:0) i sada ipak lakše diše.

Queens Park Rangers je protiv West Hama odigrao 0:0, s tim da je najbolji strijelac QPR-a Charlie Austin u 24. minuti promašio penal.

West Bromwich Albion je odigrao 0:0 protiv Liverpoola. U zadnjoj utakmici večeri Manchester City je slavio s 3:2 protiv Aston Ville golom Fernandinha u 89. minuti. City je vodio 2:0, no Villa je izjednačila na 2:2. Edin Džeko nije ulazio u igru.

U nedjelju je derbi Arsenal - Chelsea, i ukoliko Chelsea izvuče barem remi napravit će veliki korak ka naslovu prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close