a cijena raste...

Kylian Mbappe: Real me pokušava dovesti od moje 14-te godine

Sport / Flash | 14. 06. 2017. u 20:26 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najzahtjevniji mogući transfer predstojećeg prijelaznog roka nogometaša, izvanserijski talent Kylian Mbappe, kaže kako interes Reala za njega nije nikakva iznenadna novost.

Kraljevski klub, skupa s rivalima kao što su Arsenal, Paris Saint-Germain, Liverpool i drugi, pokušava dovesti talentiranog Francuza, a odšteta ne može biti niža od 110 milijuna eura, jer je Monaco taj iznos već jednom odbio.

"Real Madrid? Oni me pokušavaju dovesti u svoj klub od moje 14. godine", kazao je Mbappe za Canal+ nakon prijateljske utakmice u kojoj su Francuzi s igračem manje pobijedili Englesku rezultatom 3:2.

"Otići ću sa svojom familijom kako bismo se posavjetovali što je najpametnije učiniti u budućnosti. Moramo sagledati sve to skupa, vidjeti što će biti s mojim klubom, jer ja nisam slobodan igrač, pod ugovorom sam", kaže ovaj mladi nogometaš.

Mbappe je u mnogobrojnim intervjuima zadnjih mjeseci izrazio želju za osvajanjem Lige prvaka jednoga dana, ali i ambiciju osvajanja Zlatne lopte. Sa sadašnjim klubom uspio je doći do polufinala Lige prvaka i osvojiti La Ligu. Za više od toga idealna je sredina klub kalibra Real Madrid.

Međutim, mnogi s pravom kažu kako to može biti i Barcelona, ali zašto ne i Bayern ili čak Arsenal, što je doduše nešto manje vjerojatno u ovome trenutku.

Kopirati
Drag cursor here to close